Velkommen hos Snorlige Møbelpolstring i Farum 

Møbler restaureres, polstres og betrækkes: 

Arkitekttegnet, antik, snedkermøbel eller en yndlingsstol. Sofaer, stole hynder og andet betrækkes med spændende stof, læder eller rulam. Betrækningen tilpasses møblets originale udtryk eller tilføjes mere kant og personlighed. Polstringen repareres eller udskiftes helt, efter nødvendighed. På værkstedet arbejdes der i traditionelle materialer som fjedre, blår, krølhår, jute, og andet som har været anvendt gennem hundreder af år, såvel som i moderne polstertyper, omfattende polyetherskum, fibervat, elastikgjorde og andet til faget hørende. 

Bejdse og lakarbejde udføres i mindre skala. Manglende trædele eller forstærkninger isættes. Er det nødvendigt med en ny ramme feks. i bunden af en sofa eller stol, kan dette også lade sig gøre.

Special opgaver:

Hynder, enkle såvel som meget avancerede, udføres på bestilling efter mål. Mc sadler, kernelæderarbejde og andre opgaver er velkomne.


Større opgaver:

Fremstilling af møbler til restauranter, cafeer, kontorer og offentlige arealer varetages også. Dette vil typisk udføres i samarbejde med en arkitekt eller snedker for at finde den bedste løsning.

Materialer sælges:

Hos Snorlige sælges ligeledes et stort udvalg af møbelstof og læder. Til den arbejdsomme sælges også andre materialer (søm, skum, blår, vat, snore, skummadrasser etc.)


Som Mester i Snorlige, er jeg medlem af Dansk Antikvitet og Konservatorlaug.

Comments