Velkommen hos Snorlige Møbelpolstring i Farum 

Møbler restaureres, polstres og betrækkes: 

Arkitekttegnet, antik, snedkermøbel eller en yndlingsstol. Sofaer, stole, hynder og andet betrækkes med stof, læder eller rulam. Betrækningen tilpasses møblets originale udtryk eller tilføjes mere kant og personlighed, alt efter ønske. Polstring repareres eller udskiftes efter nødvendighed. På værkstedet arbejdes der i traditionelle materialer som fjedre, blår, krølhår, jute, og andet som har været anvendt gennem hundreder af år, såvel som i moderne polstertyper, omfattende polyetherskum, fibervat, elastikgjorde og andet til faget hørende. 

Bejdse og lakarbejde udføres i mindre skala. Manglende trædele eller forstærkninger isættes. Er det nødvendigt med en ny ramme feks. i bunden af en sofa eller stol, kan dette også lade sig gøre.

Special opgaver:

Hynder, enkle såvel som meget avancerede, udføres på bestilling efter mål. Mc sadler, kernelæderarbejde og andre opgaver er velkomne.


Større opgaver:

Fremstilling af møbler til restauranter, cafeer, kontorer og offentlige arealer varetages. Dette vil typisk udføres i samarbejde med den arkitekt eller snedker der af dig som kunde er hyret til at tegne og udføre skal og skeletopbygning.

Materialer sælges:

Hos Snorlige sælges ligeledes et stort udvalg af møbelstof og læder. Til den arbejdsomme sælges også andre materialer (søm, skum, blår, vat, snore, skum madrasser etc.)


Som Mester i Snorlige, er jeg medlem af Dansk Antikvitet og Konservatorlaug.

Comments