Velkommen hos Snorlige Møbelpolstring i Farum 

Møbler restaureres, polstres og betrækkes: 

Arkitekttegnet, antik, snedkermøbel eller din favoritstol. Sofaer, stole, hynder og andet betrækkes med stof, læder eller rulam. Betrækningen tilpasses møblets originale udtryk eller tilføjes mere kant og personlighed, alt efter ønske. Polstring repareres eller udskiftes efter nødvendighed. På værkstedet arbejdes med i traditionelle materialer som fjedre, blår, krølhår, jute, og andet som har været anvendt gennem hundreder af år, såvel som i moderne polstertyper, omfattende polyetherskum, fibervat, elastikgjorde og andet til faget hørende. 

Bejdse og lakarbejde udføres i mindre skala,  ny ramme feks. i bunden af en sofa eller stol, kan dette også lade sig gøre. (Drejer det sig om restaurering af borde/komoder og lign. skal du dog kontakte en møbelsnedker). 

Special opgaver:

Hynder, enkle såvel som meget avancerede, udføres på bestilling efter mål. Mc sadler, kernelæderarbejde og andre opgaver er velkomne.


Større opgaver:

Fremstilling af møbler til restauranter, cafeer, kontorer og offentlige arealer varetages. Dette vil typisk udføres i samarbejde med den arkitekt eller snedker der af dig som kunde er hyret til at tegne og udføre stelopbygning.

Materialer sælges:

Hos Snorlige sælges ligeledes et stort udvalg af møbelstof og læder. Til den arbejdsomme sælges også andre materialer (søm, skum, blår, vat, snore, skum madrasser etc.)


Som Mester i Snorlige, er jeg medlem af Dansk Antikvitet og Konservatorlaug.

Comments